Primarul Robert Negoiță a susținut o conferință de presă despre informatizarea și reorganizarea instituției - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Primarul Robert Negoiță a susținut o conferință de presă despre informatizarea și reorganizarea instituției

Primarul Robert Negoiță a susținut astăzi, 15 martie, o conferință de presă cu privire la informatizarea și reorganizarea Primăriei Sectorului 3.
„În ultimele șase luni, în urma creșterilor salariale, am făcut o analiză amplă cu privire la activitatea instituției și a resursei umane. Acum când salariile au crescut în mod semnificativ, cred că trebuie să înțeleagă toată lumea că este necesară creșterea nivelului de implicare și de muncă.
În urma aceleiași analize, a rezultat noua schemă de personal. În Primăria Sectorului 3 se va reduce schema cu câteva sute de posturi, dintre care o parte sunt vacante și aproximativ 100 de persoane în plată. Astfel, o parte dintre colegi au posibilitatea să meargă pe zone noi, cum ar fi ridicarea mașinilor, un departament nou. De asemenea, și la DGASPC Sector 3 vor fi reduceri de personal de aproximativ 100 de persoane”, a declarat Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.
Primăria Sectorului 3 se află încă din anul 2017 într-un proces de digitalizare și transparentizare a activității instituției.

Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti