Primarul Robert Negoiţă a vizitat patinoarul din Parcul Alexandru Ioan Cuza în prima zi a noului an - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Primarul Robert Negoiţă a vizitat patinoarul din Parcul Alexandru Ioan Cuza în prima zi a noului an

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, a vizitat astăzi, 1 ianuarie, alături de familie, patinoarul din Parcul Alexandru Ioan Cuza.
„Îmi face plăcere să fiu astăzi aici. Vreau să vă urez La mulţi ani în prima zi a acestui an! Mă bucur că patinoarul amenajat în Parcul Alexandru Ioan Cuza este atât de căutat. Din ce în ce mai mulţi bucureşteni vin aici să facă mişcare şi să se distreze în aer liber. O plimbare, un patinaj, orice sport prinde bine în perioada aceasta. Nu contează dacă suntem sportivi profesionişti sau nu, important este să ne placă să facem mişcare. Aşa că vă aşteptăm aici, la patinoar, chiar dacă zăpada întârzie şi temperatura este mai ridicată”, a declarat Robert Negoiţă.
Patinoarul amenajat de Primăria Sectorului 3 cu ocazia sărbătorilor de iarnă este amplasat în zona Bisericii maramureşene de pe str. Liviu Rebreanu. Acesta funcţionează zilnic pe toată perioada sezonului rece, în intervalul 10.00-21.30.
Accesul pe patinoar este gratuit, iar persoanele care nu deţin patine au posibilitatea să le închirieze la un tarif de 10 lei/oră, atât pentru adulţi cât şi pentru copii.


Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti