Primarul Robert Sorin Negoiță a participat la prima întâlnire cu cetățenii din acest an - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaEvenimente

Primarul Robert Sorin Negoiță a participat la prima întâlnire cu cetățenii din acest an

Primarul Robert Sorin Negoiță a participat sâmbătă, 11 februarie, la prima întâlnire cu locuitorii Sectorului 3 din acest an. Temele discutate au fost transparența decizională, achizițiile publice și consultarea publică. La dezbatere au participat, alături de primarul Robert Sorin Negoiță, aproximativ 50 de locuitori ai Sectorului 3.

În cadrul acestei întâlniri locuitorii Sectorului 3 s-au arătat interesați de reabilitarea termică, taxa zero pentru gunoi, infrastructura școlară, proiectele derulate, precum și de achizițiile publice. Un alt punct al discuției a fost investiția pe care Primăria Sectorului 3 și-a propus să o realizeze în fosta Hală Laminor.

Ne-am propus ca fosta Hală Laminor să devină un punct de reper pentru activitățile culturale din Sectorul 3 și chiar pentru cele din țară. Vom amenaja aici o sală cu o capacitate de 2.000 de locuri, trei săli pentru spectacole de teatru cu câte 500 de locuri fiecare și alte cinci săli atelier pentru spectacole și evenimente. De asemenea, hala va găzdui cel mai mare centru acvatic de facilitățile căruia elevii din Sectorul 3 vor beneficia gratuit, a declarat Robert Sorin Negoiță, primarul Sectorului 3.

În cadrul întâlnirii primarul Robert Sorin Negoiță a amintit și de investițiile realizate la unitățile școlare din Sectorul 3, precum și de eliminarea taxei pentru gunoi.

Primăria Sectorului 3 nu a plătit niciodată, începând din iunie 2012, taxa pentru ridicarea gunoiului. Locuitorii Sectorului 3 pot spune că au economisit peste 50 de milioane de euro de când taxa pentru ridicarea gunoiului a fost înlăturată, a precizat Robert Sorin Negoiță.

Totodată, primarul Sectorului 3 a clarificat un subiect dezbătut recent și anume greșeala comisă într-un acord-cadru referitoare la cantitățile de produse.

Mă bucur că putem discuta informațiile apărute în presă cu privire la un acord-cadru, astfel încât să vă ofer toate lămuririle necesare pentru ca dumneavoastră să vă formați o opinie corectă. În acest acord-cadru a apărut o greșeală referitoare la cantitățile de produse. Eroarea nu a produs și nu avea cum să producă pagube, dar este important să lămurim fiecare detaliu, a mai menționat primarul Robert Sorin Negoiță.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti