Primul triatlon din București va fi găzduit de Parcul Alexandru Ioan Cuza din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaEvenimente

Primul triatlon din București va fi găzduit de Parcul Alexandru Ioan Cuza din Sectorul 3

În Parcul Alexandru Ioan Cuza se va desfășura, în perioada 11-13 august, primul triatlon din București.
„Titans Triathlon” este denumirea sub care Bucharest Sport Club, în parteneriat cu Federația Română de Triatlon, organizează în premieră la București, în perioada 11-13 august, atât în interiorul, cât și în jurul Parcului Alexandru Ioan Cuza, Campionatul Național de Triatlon și Aquatlon, distanțe sprint și super sprint.
În cadrul acestui concurs se vor desfășura probe de înot, ciclism, pe traseul str. Liviu Rebreanu (de la intersecția cu str. Câmpia Libertății până la intersecția cu bd. Nicolae Grigorescu) - bd. Nicolae Grigorescu (de la intersecția cu str. Liviu Rebreanu până la intersecția cu str. Lunca Bradului) și alergare pe un traseu stabilit.
Programul competiției este următorul:
- Vineri, 11 august - Campionatul Național de Aquatlon (copii, cadeți, juniori și amatori age group);
- Sâmbătă, 12 august - Campionatul Național de Triatlon (copii și cadeți);
- Duminică, 13 august - Campionatul Național de Triatlon (juniori, elite, amatori age group și ștafete).
În cadrul Campionatului Național de Aquatlon (înot și alergare), programat vineri, 11 august, vârsta participanților este pentru copii (9-13 ani), cadeți (14-16 ani), juniori (17-18) și amatori age group (20-peste 60 de ani, cu grupe de vârstă din patru în patru ani).
Campionatul Național de Triatlon (înot, ciclism, alergare), anunțat pentru sâmbătă, 12 august, și duminică, 13 august, vârsta participanților este pentru copii (8-13 ani), cadeți (14-16 ani și paratriatlon, juniori (17-19 ani și elite), amatori age group (20-peste 60 de ani, cu grupe de vârstă din patru în patru ani) - sprint.
Ștafete:
- Supersprint (feminin, masculin, mixt, family și corporate);
- Ștafeta Friends - echipa poate fi formată din două sau trei persoane, pe categoriile feminin, masculine sau mixt;
- Ștafeta Familiy - echipa poate fi formată din două-patru persoane care sunt rude (unul-doi adulți și unul-trei copii).
Copiii trebuie să parcurgă, simultan cu adultul, cel puțin două dintre probele de înot, ciclism sau alergare, la alegere.
-Ștafeta Corporate - echipa poate fi formată din dou sau trei persoane, angajați ai aceleiași companii.
Precizăm că pentru organizarea și desfășurarea în condiții optime a acestui eveniment, Primăria Sectorului 3 va închide debarcaderele începând de joi, 10 august, de la ora 13.00, până luni, 14 august.

Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti