Principesa Maria a României a vizitat două centre din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Principesa Maria a României a vizitat două centre din Sectorul 3

Alteța Sa Regală, Principesa Maria a României, a vizitat alături de primarul Robert Negoiță astăzi, 26 septembrie, Centrul zi „Micul Prinț” și Centrul de Educație și Îngrijire pentru Copilul cu Dizabilități „Lizuca” din Sectorul 3.
Aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, centrele sunt destinate unui număr de 35 de copii („Micul Prinț”), respectiv 25 de copii („Lizuca”). Primul dintre acestea oferă servicii de îngrijire și educație timpurie copiilor cu vârsta cuprinsă între zero și 3 ani, iar cel de-al doilea se adresează copiilor cu dizabilități cu vârsta cuprinsă între zero și 7 ani.
Alteței Sale Regale, Principesa Maria a României, i-a fost prezentată activitatea desfășurată aici, iar aceasta, însoțită de primarul Robert Negoiță, a vizitat sălile din centru unde copiii beneficiază de îngrijire.
Cele două centre din Sectorul 3 au fost inaugurate în luna aprilie a acestui an și sunt finanțate prin Granturile SEE 2009-2014 în cadrul proiectelor „Educația incluzivă: primii pași spre egalitatea de șanse”, pentru centrul de zi „Micul Prinț”, și „Servicii de calitate pentru comunitate: Centrul de Educație și Îngrijire pentru Copilul cu Dizabilități”, pentru „Lizuca”.
„În ultimul an am deschis în Sectorul 3 patru creșe, dintre care acestea două sunt cele mai mici, fiecare dintre celelalte având o capacitate dublă față de cele în care ne aflăm acum la un loc. De asemenea, ne-am implicat și în dotarea și amenajarea grădinițelor și a școlilor din sector, iar rezultatele sunt vizibile. Am investit în învățământ pentru că prin educație tinerii de astăzi vor fi România de mâine”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Serviciul Relaţii Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti