Problemele cu care se confruntă asociațiile de proprietari, dezbătute sâmbătă, 1 iulie, la Primăria Sectorului 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Problemele cu care se confruntă asociațiile de proprietari, dezbătute sâmbătă, 1 iulie, la Primăria Sectorului 3

Primarul Robert Negoiță a participat sâmbătă, 1 iulie, la o nouă dezbatere cu locuitorii Sectorului 3, de această dată fiind abordate problemele asociațiilor de proprietari.

Alături de primarul Sectorului 3, la dezbatere au participat și directorii compartimentelor de specialitate. Aceștia au preluat problemele semnalate și au oferit informații cu privire la reabilitarea blocurilor, fie de la bugetul local, fie prin accesarea de fonduri europene.

În ceea ce privește reabilitarea blocurilor, proiect început în anii anteriori, Robert Negoiță le-a confirmat locuitorilor Sectorului 3 că acesta va continua în același ritm susținut.

„Reabilitarea a fost și este o prioritate a Sectorului 3, de aceea se fac eforturi să ne menținem titlul de campioni ai reabilitarii termice”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

De asemenea, au fost prezentate și problemele care țin de modul în care președinții sau administratorii blocurilor își depășesc atribuțiile, iar reprezentanții administrației publice au arătat modalitățile legale prin care pot interveni pentru rezolvarea problemelor.

Discuţia s-a desfăşurat pe parcursul câtorva ore, întrebările și problemele semnalate de către locuitorii sectorului atingând subiecte dintre cele mai diverse, de la reabilitare, până la curăţenie, spaţii verzi sau dezvoltarea sportului de masă.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti