Problemele legate de învățământ și salubritate, discutate cu locuitorii Sectorului 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Problemele legate de învățământ și salubritate, discutate cu locuitorii Sectorului 3

Primarul Robert Negoiță a participat ieri, 9 august, la cea de-a patra întâlnire cu locuitorii Sectorului 3, de această dată fiind discutate aspecte ce țin de administrația locală cu privire la salubritate și învățământ.
Pentru început, primarul a ținut să informeze că în perioada următoare va fi pus în aplicare un program de salubrizare a parcărilor din sector. În acest sens, s-a obținut aprobarea pentru 20 de parcări, unde vor fi montate indicatoare de „oprire interzisă”, conform programului de curățenie.
„Avem aprobare pentru 20 de parcări în care o să punem indicatoare de program cu privire la intervalul orar în care acestea vor fi salubrizate, perioadă în care nu se va putea parca. Pentru cei care nu vor respecta programul vom interveni prin ridicarea mașinilor. Sper ca programul de salubrizare a parcărilor să fie un succes și astfel Sectorul 3 să fie mult mai curat”, a precizat Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.
La capitolul salubritate, locuitorii Sectorului 3 prezenți au semnalat probleme legate de colectarea selectivă și de reciclarea deșeurilor. S-au propus soluții de valorificare a deșeurilor care pot fi reciclate, inclusiv cele biodegradabile. În momentul de față în Sectorul 3 colectarea se face pe două fracții: umed (deșeuri menajere) și uscat (deșeuri reciclabile – hârtie, carton, plastic și sticlă).
De asemenea, au fost prezentate și investițiile făcute de administrația locală la unitățile de învățământ preuniversitar, amintind că școlile și liceele au trecut printr-un proces de modernizare, iar în acest moment se lucrează la grădinițe.

Serviciul Relaţii Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti