Program de lucru cu publicul extins la DGITL Sector 3 pentru plata taxelor și impozitelor până la 31 martie - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Program de lucru cu publicul extins la DGITL Sector 3 pentru plata taxelor și impozitelor până la 31 martie

Primăria Sectorului 3 prelungește, la casieriile Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale, programul de lucru cu publicul în zilele de sâmbătă, 18 martie, respectiv duminică, 19 martie, precum și în weekend-ul 25-26 martie, între orele 9.00-14.00.

Menționăm că 31 martie reprezintă termenul limită până la care contribuabilii Sectorului 3 pot beneficia de bonificația de 10% a sumelor datorate către bugetul local, în cazul achitării integrale a taxelor și impozitelor aferente anului 2017.

De asemenea, până la 31 martie contribuabilii Sectorului 3 pot achita prin card bancar taxele și impozitele locale și la punctele special amenajate în incinta Auchan Titan și ParkLake Shopping Center. Acestea funcționează de luni până duminică, între orele 14.00-20.00.

Totodata, reamintim că data de 31 martie este și termenul limită de depunere a rapoartelor de evaluare (ca anexă la declarația fiscală) pentru contribuabilii care dețin în proprietate clădiri cu destinație mixtă sau nerezidențială a căror evaluare a fost efectuată în 2017 de un evaluator autorizat. Rapoartele sunt necesare pentru stabilirea impozitului pe clădiri pentru anul 2017 și reflectă valoarea clădirii la data de 31.12.2016.

Pentru depunerea acestor documente contribuabilii interesați se pot adresa DGITL Sector 3 și în zilele de sâmbătă, 18 martie, respectiv duminică, 19 martie, precum și în weekend-ul 25-26 martie, în intervalul orar 9.00-14.00.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti