Program de lucru cu publicul modificat joi, 10 mai, la DGITL - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Program de lucru cu publicul modificat joi, 10 mai, la DGITL

Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale din cadrul Primăriei Sectorului 3 anunță faptul că joi, 10 mai, nu se lucrează cu publicul la sediul din str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 3-5. Măsura suspendării temporare a programului de lucru cu publicul a fost luată deoarece urmează ca Societatea Energetică Electrica SA să desfășoare o serie de lucrări.
Contribuabilii Sectorului 3 care doresc să-și achite taxele și impozitele locale au la dispoziție cele două casierii DGITL din str. Sf. Vineri nr. 32 (sediul central) și Câmpia Libertății nr. 36, precum și platforma www.ghiseul.ro.

Serviciul Relaţii Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti