Proiecțiile de film continuă în Parcul Titan, de la ora 20.30 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaEvenimente

Proiecțiile de film continuă în Parcul Titan, de la ora 20.30

Proiecțiile de film de pe Insula Artelor din Parcul Titan vor avea loc începând de marți, 5 septembrie, de la ora 20.30.
Mâine seară bucureștenii vor putea urmări pe ecranul din parc filmul clasic „The man who wasn’t there” / „Confesiunea unui anonim”.
În regia lui Joel Coen, „Confesiunea unui anonim” este o creație cinematografică în spiritul tradiției filmului negru, presărat cu accente de umor caracteristice genului.
Filmul prezintă povestea lui Ed Crane (Billy Bob Thornton), un bărbat care își câștigă existența într-o frizerie din Santa Rosa, California, la mijlocul anilor ’40. Acesta bănuiește că soția sa, Doris, îl înșeală și pune la cale un plan prin care să se răzbune. Când în oraș își face apariția un străin ciudat care vrea să facă avere investind într-o idee revoluționară, lui Ed îi vine ideea unei scrisori de șantaj de pe urma căreia speră să se îmbogățească, dar să se și răzbune. Deși credea că totul este bine stabilit, situația scapă de sub control deoarece ies la iveală secrete cu mult mai întunecate decât ar fi crezut el vreodată. De aici până la crimă mai rămâne doar un pas.
Pelicula a primit în 2001, la Cannes, premiul pentru cel mai bun regizor, a fost nominalizată la Oscar pentru „Best cinematography”, dar și la „Globurile de aur”.
Accesul publicului la proiecţiile din cadrul evenimentului „Cinema în aer liber” este gratuit.

Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti