Proiecțiile de film se întorc în Parcul Titan din această seară - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Proiecțiile de film se întorc în Parcul Titan din această seară

Primăria Sectorului 3 deschide în această seară, la ora 20.30, pe Insula Artelor din Parcul Titan, seria proiecțiilor din ultima săptămână de „Cinema în aer liber”.
Bucureștenii vor putea viziona inclusiv în această seară de luni, printr-o excepție, unul dintre filmele din program. Pe ecranul din parc va fi proiectată drama „La fille inconnue” / „Fata necunoscută”, anunțată inițial pentru duminica de 3 septembrie, dar reprogramată pentru astăzi, 11 septembrie, din cauza condițiilor meteorologice.
Filmul arată cum viața unui medic cu un viitor profesional strălucit, Jenny, este întoarsă pe dos de moartea unei tinere pentru care nimeni nu o consideră în vreun fel responsabilă. Într-o seară, după terminarea programului la cabinetul ei, Jenny aude soneria, dar nu răspunde. În ziua următoare, poliția o informează că o tânără a fost găsită moartă la ușa ei. Pentru că nu poate fi identificată, Jenny se ambiționează să afle cine a fost. Simplul fapt că ea nu răspunde apelului acestei paciente îi transformă viața la toate nivelurile. „Fata necunoscută” din titlu este tânăra dispărută, dar în egală măsură Jenny care reflectează asupra ideii de responsabilitate și încearcă să se regăsească pe sine.
Regia filmului este semnată de frații Luc și Jean-Pierre Dardenne, pelicula fiind înscrisă în 2016 la competiția de la Cannes.
Programul de „Cinema în aer liber” reintră în normal de marți, 12 septembrie, când, de la ora 20.30, publicul va putea urmări pe ecranul din Parcul Titan filmul „„On body and soul” / „Despre trup și suflet”, proiectat a doua oară în cadrul evenimentului.
Pelicula prezintă o neobișnuită poveste de dragoste, între două personaje introvertite care au același vis în fiecare noapte. Endre este directorul financiar al unui abator unde Maria este transferată pentru a se ocupa de controlul calității. Un incident intern îl determină pe Endre să aducă un psiholog care să intervieveze angajații. Acesta descoperă că cei doi au în fiecare noapte același vis. Ceea ce părea la început o întâmplare se transformă într-o poveste de dragoste despre emoție, fragilitate și vulnerabilitate, dar, mai ales, despre doi oameni care învață să-și exprime adevăratele sentimente, în ciuda barierelor pe care și le-au impus ei înșiși. Cele două lumi surprinse, cea concretă, a corpurilor, în care personajele principale lucrează în abator, și cea a sufletului se succed pe ecran într-un ritm firesc, dând filmului intensitate.
În regia lui Ildikó Enyedi, producția maghiară a fost premiată cu „Ursul de aur” la Berlinalele de anul acesta și a câștigat cea de-a X-a ediție a Sydney Film Festival.

Serviciul Relaţii Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti