Puncte de prim-ajutor și de hidratare puse la dispoziția locuitorilor Sectorului 3, în zilele caniculare - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Puncte de prim-ajutor și de hidratare puse la dispoziția locuitorilor Sectorului 3, în zilele caniculare

Primăria Sectorului 3, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, a luat o serie de măsuri pentru prevenirea efectelor caniculei. Astfel, prin punctele de prim-ajutor și de hidratare, reprezentanții autorității locale vin în sprijinul persoanelor afectate de caniculă, cu scopul gestionării eficiente a situațiilor deosebite ce se pot produce în urma temperaturilor ridicate anunțate pentru această perioadă.
Punctele de prim-ajutor și de hidratare vor funcționa în următoarele centre:
• Centrul de îngrijire şi asistență „Floarea Speranţei” ( Calea Vitan nr. 267 -269);
• Centrul de îngrijire şi asistenţă „Casa Max” (str Vasile -Goldis nr. 1);
• Complex de servicii sociale pentru persoanele fără adăpost (bd. 1 Decembrie 1918 nr. 9J);
• Centrul de îngrijire şi asistenţă pentru persoane vârstnice „Sf.Ana” –(str. Marin Pazon nr. 2B)
• Clubul Seniorilor „Râmnicu Sărat” - punct hidratare (al.Râmnicu Sărat nr. 1A);
• Clubul Seniorilor „Codrii Neamțului” – punct de hidratare (str. Codrii Neamțului nr.4).
Ajutorul oferit cetăţenilor constă în servicii de hidratare și medicale de bază precum oferirea de apă, consultaţii medicale primare, măsurarea indicelui glicemic, a tensiunii arteriale, dar şi asigurarea unor intervenţii complexe în situaţii de criză, prin intermediul colaboratorilor specializaţi (ambulanţă, S.M.U.R.D).
În cadrul acestor puncte beneficiarii serviciilor vor fi îndrumaţi şi informaţi în funcţie de caz.
Totodată, în această perioadă, pentru copiii și persoanele vârstnice aflate în grija DGASPC Sector 3 au fost luate toate măsurile necesare pentru reducerea efectelor nedorite cauzate de temperaturile ridicate.
Pe această cale se recomandă tuturor locuitorilor să evite deplasarea în spaţiile publice pe toată perioada atenţionării de caniculă.


Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti