Robert Negoiță a semnat astăzi, 16 noiembrie, un parteneriat de colaborare cu primarul districtului Miyun din Beijing - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Robert Negoiță a semnat astăzi, 16 noiembrie, un parteneriat de colaborare cu primarul districtului Miyun din Beijing

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță a primit, astăzi, 16 noiembrie, vizita primarului Pan Linzhu și a delegației districtului Miyun din Beijing, din Republica Populară Chineză.
„Îmi face mare placere că astăzi am primit vizita delegației districtului Miyun din Beijing din Republica Populară Chineză și semnăm pentru prima data în istoria sectorului 3 un parteneriat cu districtul dumneavostră, o parte din marea metropolă Beijing. Sunt foarte încântat de prezența dumneavoastră la Primăria Sectorului 3 și sunt optimist și încrezător că vom avea o colaborare fructuoasă. Cred că prin acest schimb de experiență ne vom ajuta reciproc ca împreună să facem ca administrația locală să devină și mai utilă pentru cetățeni. Țările noastre au o istorie comună, iar acest demers al nostru consolidează parteneriatul româno-chinez”, a declara Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.
Cu acest prilej s-a încheiat un protocol de cooperare prin care vor fi inițiate schimburi de experiență și de bune practici în domenii precum economia, comerțul, tehnologia, cultura, educația, sănătatea, protecția mediului, turismul, sportul și serviciile publice.
„Suntem onorați că am primit această invitație din partea primarului Robert Negoiță de a a vizita Primăria Sectorului 3. De asemenea, sunt onorat de această șansă de a semna înțelegerea de cooperare. Prietenia dintre statele noastre este una îndelungată, iar colaborarea noastră nu se va limita la una economică și tehnologică, ci va fi extinsă și la nivel cultural, al educației și al turismului”, a declarat Pan Linzhu, primarul districtului Miyun din Beijing.

 

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti