Se depun dosarele pentru copiii admiși la creșele din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Se depun dosarele pentru copiii admiși la creșele din Sectorul 3

Primăria Sectorului 3, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, anunță faptul că în perioada 24-31 iulie părinții pot depune la creșe dosarele pentru care au fost aprobate cererile de înscriere pentru anul școlar 2018-2019.
Dosarele vor conține următoarele documente:
• adeverință de venituri pentru fiecare dintre părinți/reprezentanți legali;
• hotarâre/sentință de plasament sau a sentinței de încredințare în vederea adopției;
• hotărâre/sentință de divorț sau de încredințare a copilului;
• fișa medicală de intrare în colectivitate;
• fișă de vaccinări.
Dacă în perioada menționată părintele/reprezentantul legal nu depune dosarul complet, locul va fi considerat disponibil și redistribuit, în cazul în care sunt cereri de înscriere neonorate.
Reamintim că în perioada 2-13 iulie s-au primit cererile pentru înscriere, iar pe 23 iulie au fost afișate la sediul creșelor listele cu numele copiilor admiși.

Serviciul Presă
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti