Seri de rock, jazz și muzică clasică în parcurile Alexandru Ioan Cuza și Colțea - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaEvenimente

Seri de rock, jazz și muzică clasică în parcurile Alexandru Ioan Cuza și Colțea

La concertele estivale organizate de Primăria Sectorului 3 de vineri până duminică bucureștenii au ocazia să redescopere jazz-ul, rock-ul alternativ și genul clasic instrumental. Artiști reprezentativi pentru fiecare dintre genurile muzicale vin și în acest weekend în parcurile Alexandru Ioan Cuza și Colțea.

Mâine, de la ora 20.30, la foișorul de lemn din Parcul Alexandru Ioan Cuza, publicul se va putea întâlni cu membrii „The Mono Jacks”: Doru Trăscău - voce și chitară, Andrei Zamfir - chitară, Cristian Chiru - bas și John Ciurea - tobe.

„The Mono Jacks” este o trupă românească de rock alternativ, înființată în 2008 la inițiativa lui Doru Trăscău. După primul disc, „Now In Stereo”, a urmat o bogată activitate concertistică atât în cluburi, cât și la mari festivaluri precum Sziget, Eurosonic Noorderslag, ARTMania sau TIFF. Dintre piesele lor de rezistență amintim „Un sfert de secundă”, „Tablou” sau „Gândurile”.

Parcul Alexandru Ioan Cuza va găzdui sâmbătă, de la ora 18.00, și concertul „Anotimpurile Mioriței”, susținut de Emy Drăgoi, unul dintre cei mai apreciați acordeoniști de jazz ai momentului, deținător în 2005 al titlului de „Artistul anului” în Franța. Duminică, de la aceeași oră, atmosfera de la foișor va fi întreținută de „La Musica”.

În Parcul Colțea, devenit un reper al muzicii clasice în centrul Capitalei prin evenimentul „Simfonii de vară”, bucureștenii sunt așteptați sâmbătă și duminică, de la ora 20.00, pentru a asculta cvartetele Passione, respectiv Bella Musica.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti