Seri muzicale în parcurile Alexandru Ioan Cuza și Colțea - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Seri muzicale în parcurile Alexandru Ioan Cuza și Colțea

 

Primăria Sectorului 3 continuă astăzi, 12 iulie, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, seria concertelor din cadrul „Stagiunii muzicale estivale” (ediția a XIV-a) cu Matteo  unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară. Acesta a debutat  în anul 2006, muzica lui avand influențe raggae și ritmuri balcanice. În anul  2010 a lansat piesele Lovaman și  Mamasita, proiecte care l-au făcut să devină rapid unul dintre cei mai doriți și apreciați artiști din industria muzicală românească.

Scenă primitoare va fi, de la ora 20.30, foișorul  de lemn de pe aleea principală (intersecția străzilor Baba Novac și Câmpia Libertății).

Tot în Parcul Alexandru Ioan Cuza, trupa „Bazzar” va fi responsabilă sâmbătă, 13 iulie, de la ora 18.00, cu transformarea foișorului de lemn într-un ring de dans. Cei cinci membri îmbină cu succes piese celebre, actuale, din stilurile pop, rock, disco și dance-pop. Melodiile sunt alese cu atenție, pentru cei de la „Bazzar” fiind o provocare să realizeze cover-uri cu personalitate.

Duminică, 14 iulie, de la ora 18.00, bucureștenii sunt așteptați în Parcul Alexandru Ioan Cuza la un concert susținut de Classic Band 2000, o prezență obișnuită a edițiilor de stagiune muzicală estivală.

De asemenea, „Simfoniile de vară” (ediția a X-a) continuă sâmbătă, 13 iulie, la ora 19.30, în Parcul Colțea, cu un concert al Grupului Vocal Acapella, sub bagheta dirijorului George Miron. Grupul a fost premiat la numeroase concursuri internaționale, a susținut turnee în țări precum Statele Unite ale Americii, Austria, Germania, Spania, iar în 2002 a obținut titlul de Ambasador Cultural al Vienei, acordat de primăria orașului. Duminică, 14 iulie, la aceeași oră,  bucureștenii sunt invitați duminică  de la ora 19.30, pentru a asculta cvartetul Bella Musica.

Mai multe informații pot fi consultate pe www.primarie3.ro, https://www.facebook.com/primariesector3/ și https://www.facebook.com/Robert.Negoita/ .

Accesul publicului la concerte este liber.

 

Serviciul Presă

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

 

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti