Seri muzicale în parcurile Alexandru Ioan Cuza și Colțea - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Seri muzicale în parcurile Alexandru Ioan Cuza și Colțea

Primăria Sectorului 3 continuă concertele din cadrul Stagiunii Muzicale Estivale și în acest sfârsit de săptamână.
Astăzi, 09 august, de la ora 20.30, iubitorii de muzica rock îi vor întâlni pe cei de la Grimus.
Sâmbătă, 10 august și duminică, 11 august, de la ora 18.00, publicul se va reîntâlni cu Lavinia Răducanu & Gabi Muzicaș si Fanfara Angely’s .
Spectacolele au loc la foișorul de lemn de pe aleea principală a Parcului Alexandru Ioan Cuza (intersecția străzilor Baba Novac și Câmpia Libertății).
În cadrul „Simfoniilor de vară” din Parcul Colțea publicul va putea asculta sâmbătă, 10 august, de la ora 19.30, un concert susținut de Symphactory Cvintet.
Duminică, 11 august bucureștenii se pot bucura de un concert susținut de Grupul Vocal Acapella, sub bagheta dirijorului George Miron. Grupul a fost premiat la numeroase concursuri internaționale, a susținut turnee în țări precum Statele Unite ale Americii, Austria, Germania, Spania, iar în 2002 a obținut titlul de Ambasador Cultural al Vienei, acordat de primăria orașuluiMai multe informații pot fi consultate pe www.primarie3.ro, https://www.facebook.com/primariesector3/ și https://www.facebook.com/Robert.Negoita/ .
Accesul publicului la concerte este liber.

Serviciul Presă
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti