Spectacolele în aer liber continuă în acest weekend în parcurile din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Spectacolele în aer liber continuă în acest weekend în parcurile din Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 continuă astăzi, 22 iunie, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, seria concertelor din cadrul „Stagiunii muzicale estivale” (ediția a XIII-a) cu invitați noi, membrii trupei Pontice. Scenă primitoare va fi, de la ora 20.30, foișorul de piatră din parc.
Prezenți pentru prima dată la „Stagiunea muzicală estivală”, membrii trupei Pontice (Catalin Mirea, Monica Ivanov, Florentina Ciobanu, Emanuel Ionescu și Geanina Meragiu) vor aduce pe scenă povești muzicale din cetăți și hanuri românești, dar și europene.
Sâmbătă, 23 iunie, de la ora 18.00, publicul se va reîntâlni cu Alesis, iar duminică, 24 iunie, tot de la 18.00, Classic Band 2000 va susține primul său concert din această stagiune.
De asemenea, Parcul Colțea va fi și în acest weekend gazdă pentru „Simfoniile de vară” (ediția a IX-a), care se întorc sâmbătă, 23 iunie, de la ora 20.00, cu un concert susținut de Cvartetul Passione, iar duminică, 24 iunie, la aceeași oră, cu un moment muzical oferit de Sinfonia București.
Accesul publicului la concerte este liber.

Serviciul Relații cu Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti