Spectacolul „Era OK și la 60” pentru prima dată „în cartier”, la sala Gloria - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Spectacolul „Era OK și la 60” pentru prima dată „în cartier”, la sala Gloria

În noua sală „Gloria” (str. Bucovina nr. 6) din Sectorul 3 se va juca pentru prima dată, joi, 5 aprilie, de la ora 20.00, spectacolul „Era OK și la 60”.
Astfel, după mai multe reprezentații în teatrele din centrul Capitalei, dar și turnee naționale și internaționale, spectacolul se joacă pentru prima dată „în cartier”, în spațiul reabilitat de către Primăria Sectorului 3, respectiv fostul Cinematograf „Gloria”.
„Era OK și la 60” este un spectacol de stand-up comedy, în care Răzvan Vasilescu îmbină texte ale celor mai importanți autori contemporani de comedie cu fragmente din viața sa.
Actorul de teatru și film Răzvan Vasilescu a fost erou în filmele lui Lucian Pintilie („Balanța”, „O vară de neuitat”, „Prea târziu”, „Niki Ardelean, colonel în rezervă”), dar și în „Marfa și banii”, în regia lui Cristi Puiu, sau „California Dreamin’”, în regia regretatului Cristian Nemescu.
Anul acesta, la zece ani de la „California Dreamin’”, Răzvan Vasilescu se reîntâlnește cu Armand Assante în filmul „The Wanderers - Vânătorul de spirite”, care are premiera la mijlocul lunii aprilie.

Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti