Tratamente pentru combaterea țânțarilor și a căpușelor în Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Tratamente pentru combaterea țânțarilor și a căpușelor în Sectorul 3

În această perioadă, în Sectorul 3 se derulează acțiuni pentru combaterea țânțarilor și a căpușelor. Astfel, mâine, 13 iunie, Centrul de Protecție a Plantelor din cadrul Primăriei Municipiului București va aplica tratamente pentru combaterea căpușelor în următoarele parcuri din Sectorul 3: Titanii, Alexandru Ioan Cuza, Titan, Gheorghe Petrașcu și Pantelimon.
De asemenea, începând din 9 iunie au fost întreprinse, în intervalul orar 22.00-5.00, acțiuni de combatere a țânțarilor pe străzile sectorului, urmând ca în această săptămână să se intervină pentru dezinsecție în zona spațiilor verzi de la școli și în parcuri.
Precizăm faptul că acțiuni de dezinsecție se desfășoară periodic, pe parcursul întregului sezon cald.

Serviciul Relaţii Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti