Trei zile de „Simfonii de vară” și „Stagiune muzicală estivală” - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaEvenimente

Trei zile de „Simfonii de vară” și „Stagiune muzicală estivală”

Primăria Sectorului 3 pregătește la acest sfârșit de săptămână pentru iubitorii genului clasic și nu numai trei seri muzicale de „Simfonii de vară”.
Parcul Colțea va găzdui încă de vineri, 21 iulie, de la ora 20.00, un concert susținut de Symphactory Cvintet, anunțat inițial pentru data de 16 iulie, dar reprogramat mâine seară din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile din weekend-ul trecut. Bucureștenii vor putea petrece serile de sâmbătă și duminică în compania a două orchestre cunoscute publicului din Sectorul 3. Sâmbătă, la ora 20.00, vor urca pe scenă membrii Orchestrei Sinfonia București, sub bagheta dirijorului Florin Totan, iar duminică, de la aceeași oră, Orchestra Angely’s Symphonic, dirijor Marius Firca, va încerca să câștige din nou simpatia celor prezenți în Parcul Colțea.
De asemenea, „Stagiune muzicală estivală” aduce și în acest weekend concerte interactive la Foișorul de piatră din Parcul Alexandru Ioan Cuza. Marius Matache Cvartet va oferi publicului vineri, de la ora 20.30, o seară de folk. Bucureștenii îl vor întâlni pe omul cu chitara și unul dintre cantaautorii activi din domeniu, Marius Matache, într-o formulă artistică de succes. Sâmbătă și duminică, de la ora 18.00, Trupa Bazzar, respectiv Fanfara Angely’s vor readuce în atenția publicului cover-uri într-o nouă abordare.

Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

 

 

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti