Trupa „Paraziții”, pentru prima oară în Parcul Titan din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Trupa „Paraziții”, pentru prima oară în Parcul Titan din Sectorul 3

Bucureștenii au petrecut în Parcul Titan, de vineri până duminică, trei seri muzicale în compania unor formații și artiști cunoscuți, invitați de Primăria Sectorului 3 să deschidă în acest weekend seria concertelor dedicate sărbătorilor de iarnă.
Vineri, 8 decembrie, publicul s-a întâlnit cu Mr. Jurjak și Cortes, iar seara de sâmbătă a fost rezervată surprizelor. Atmosfera de spectacol a fost creată de „Șuie Paparude”, urmând ca aceasta să devină incendiară odată cu urcarea pe scenă a trupei „Paraziții”. Aflați la primul lor concert în Parcul Titan din Sectorul 3, membrii trupei au fost primiți cum se cuvine de publicul nerăbdător să-i întâlnească. De asemenea, cei prezenți la concertele de sâmbătă au primit câteva momente de distracție în plus și i-au putut asculta și pe cei de la ROA. Deși concertul lor fusese anunțat inițial sâmbăta viitoare, pe 16 decembrie, acesta a fost reprogramat pentru acest weekend, în data de 9 decembrie.
De asemenea, concertele au continuat duminică, 10 decembrie, când pe scena din Parcul Titan au urcat Alina Manole și Byron. Și duminică spectatorii au putut asculta mai multă muzică, în urma reprogramării pentru această zi a concertului „Robin and the Backstabbers”, anunțat inițial pentru sâmbătă, 16 decembrie.

Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti