Trupa Voltaj va susține, sâmbătă, 22 septembrie, un concert în Parcul Titan - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Trupa Voltaj va susține, sâmbătă, 22 septembrie, un concert în Parcul Titan

Parcul Titan va găzdui sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 20.00, evenimentul „La mulți ani, România!”, cu mesaj inspirat de Centenar și de împlinirea a 559 de ani de la atestarea documentară a Bucureștiului.
Acesta aduce împreună corurile reunite ale copiilor de la „Pepiniera de talente”, program derulat de Primăria Sectorului 3, și artiști profesioniști. Vor fi alături de tinerii artiști în devenire trupa Voltaj, Simona Strungaru Symphonics și Voltaj Academy.
Este pentru prima dată când copiii de la „Pepiniera de talente” vor păși în spațiul public în compania unor muzicieni profesioniști. Aceștia au depășit în program etapa de inițiere și au avansat la categoria muzică-trupe/soliști. Evenimentul le oferă acum ocazia unică de a lucra și socializa cu alți colegi din zone artistice diferite.
Lor li se alătură în încercarea de a promova România voci deja consacrate în domeniu și cu un mesaj puternic și credibil pentru publicul larg, atunci când este vorba de susținerea unor campanii sociale.
I-am amintit astfel pe membrii trupei Voltaj, care inițiau în 2014 campania „De la capăt”, a cărei poveste începe cu următorul mesaj: „Suntem de mulți ani implicați în proiectele pentru tineri și copii, pentru că muzica noastră a fost un liant cu cei cu spirit tânăr”. Chiar participarea trupei la Eurovision în 2015 a fost legată de această campanie. „De la capăt” este doar una dintre numeroasele campanii sociale inițiate sau la care s-au alăturat artiștii în ultimii zece ani.

Serviciul Presă
021.0318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti