Turneu de tenis cu piciorul în Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Turneu de tenis cu piciorul în Sectorul 3

În perioada 16-17 septembrie, Parcul Titan din Sectorul 3 va găzdui, pe patru dintre terenurile sale sportive, un turneu de futnet (tenis cu piciorul), pentru organizarea căruia Primăria Sectorului 3 a acceptat propunerea Asociației Futnet. Acordul de parteneriat a fost aprobat în ultima ședință a Consiliului Local al Sectorului 3 printr-o hotărâre.
Campionatul se adresează persoanelor cu vârsta între 14 - 44 de ani, din Sectorul 3 și nu numai, în rândul cărora vor fi promovate voluntariatul în sport, oportunități egale și conștientizarea importanței activităților sportive la îmbunătățirea stării de sănătate.
Regulamentul de înscriere în concurs și calendarul de desfășurare a activităților sportive din cadrul turneului sunt stabilite de comun acord de Primăria Sectorului 3 și de Asociația Futnet și vor fi postate pe site-ul instituției, www.primarie3.ro. Persoanele înscrise în competiție vor forma echipe de joc pentru probele de dublu și de triplu. Acestea vor avea loc pe patru terenuri din Parcul Titan. Taxa de participare la turneu este de 35 de lei/participant, pentru persoanele care nu locuiesc în Sectorul 3, respectiv de 25 de lei/participant, pentru cei din Sectorul 3.
Futnet-ul, cunoscut ca tenis cu piciorul sau fotbal-tenis, câștigă din ce în ce mai multă popularitate și are potențialul de a fi promovat ca sport accesibil tuturor, inclusiv locuitorilor Sectorului 3, unde primăria deține o infrastructură adecvată desfășurării cât mai multor activități sportive. Turneul ce va fi organizat anul acesta în Sectorul 3 este premergător campionatului mondial de futnet de anul viitor, găzduit de România.

Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti