Ultimele concerte din „Stagiunea muzicală estivală” și „Simfonii de vară” vor avea loc în acest weekend - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaEvenimente

Ultimele concerte din „Stagiunea muzicală estivală” și „Simfonii de vară” vor avea loc în acest weekend

Primăria Sectorului 3 închide în acest weekend seria concertelor „Stagiunea muzicală estivală” și „Simfonii de vară”, găzduite la fiecare sfârșit de săptămână de parcurile Colțea și Alexandru Ioan Cuza.
Publicul iubitor de muzică clasică este așteptat în Parcul Colțea sâmbătă, de la ora 19.30, la un concert susținut de invitații speciali „The Quartetto Euphoria”.
Acest cvartet italian înființat în 1999 este printre pionierii muzicii clasice de comedie feminină. Fiecare apariție pe scenă a celor patru artiste îmbină interpretarea teatrală cu acele calități academice ale unui cvartet clasic de coarde. Performanțele lor au fost recunoscute de întreaga lume muzicală internațională, fiind invitate în 2005 să concerteze la Festivalul de Film de la Cannes. Concertul de sâmbătă marchează finalul „Simfoniilor de vară” din acest an.
De asemenea, locuitorii Sectorului 3 și nu numai se pot bucura încă și de spectacolele stagiunii din parcul Alexandru Ioan Cuza vineri seară, de la ora 19.00, când la foișor vor concerta Ducu Bertzi&friends. „Stagiunea muzicală estivală” se încheie sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 18.00, cu formația Bosquito într-un concert acustic dinamic și emoționant deopotrivă.
Cea de-a XII-a ediție a „Stagiunii muzicale estivale” și ediția a VIII-a a „Simfoniilor de vară” au prezentat bucureștenilor timp de patru luni, weekend de weekend, concerte acustice de rock, jazz, blues și folk, proiecte de nișă ori din genul alternativ sau fusion, muzică populară sau veche românească, universală, de film, de promenadă, fanfară sau folclor.

Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

 

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti