Un „Mega Picnic” organizat de Școala nr. 149 din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaStiri

Un „Mega Picnic” organizat de Școala nr. 149 din Sectorul 3

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 149 din Sectorul 3 au participat alături de părinți și cadre didactice la un „Mega Picnic” organizat pe 1 octombrie în Parcul IOR.
Scopul acestui eveniment a fost alimentaţia sănătoasă şi respectul pentru mediul înconjurător. De asemenea, acest proiect și-a propus să înlăture bariere, să schimbe mentalităţi şi să exploreze o altă latură a relaţiei complexe a părinţilor cu şcoala.
S-au format astfel echipe mixte elevi, părinți, cadre didactice și membri ai autorității locale, în încercarea de a oferi comunităţii un model de colaborare şi comunicare deschisă, dar și de educație modernă, flexibilă, orientată către viitor.

Serviciul Relații cu Mass-media
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti