Un band, un taraf, un cvartet și două trupe, la concertele din acest weekend - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Un band, un taraf, un cvartet și două trupe, la concertele din acest weekend

Primăria Sectorului 3 propune bucureștenilor, pentru acest weekend, genuri muzicale variate, în interpretarea unui band, a unui taraf, a unui cvartet și a două trupe, la concertele din „Stagiunea estivală muzicală” (ediția a XIII-a) și „Simfonii de vară” (ediția a IX-a).
Astfel, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, locuitorii Sectorului 3 vor putea petrece astăzi, 10 august, de la ora 20.30, o seară de etno-blues, cu accente umoristice, în compania celor de la „Nightlosers”. Au cântat în zeci de țări, Statele Unite chiar și în India, de la înălțimea unei pasarele de cale ferată sau de pe o scenă convențională. Foișorul de piatră din Parcul Alexandru Ioan Cuza se adaugă spațiilor neconvenționale unde trupa a susținut concerte de-a lungul carierei.
Sâmbătă, 11 august, de la ora 18.00, este loc la foișor pentru și mai multă distracție, cu Diana Matei &Taraful Cleante. „I-am zis taraf, dar probabil că trebuia să îi spunem orchestră. Dar eu vreau să păstrez această denumire, pentru că, de multe ori, oamenii se referă la lăutar ca la un termen rudimentar. Nu, lăutarul cântă de la arii de operetă și muzică pre-clasică până la hora și sârba noastră autentică”, își definește Marian Cleante grupul.
Spectatorii vor putea încerca duminică, 12 august, de la ora 18.00, câțiva pași de dans pe muzica interpretată de Classic Band 2000. Surprizele continuă după weekend-urile anterioare când formația a încântat publicul cu piese antrenante precum „Espana cani” (paso doble).
De asemenea, în Parcul Colțea, iubitorii genului clasic se pot bucura sâmbătă, 11 august, începând cu ora 20.00, de un al doilea moment susținut de Europe Now Chamber Cvartet în cadrul „Simfoniilor de vară” (ediția a IX-a). Pentru duminică, 12 august, la aceeași oră, este pregătită o întâlnire specială cu Vunk unplugged.
Accesul publicului la spectacole este liber.

Serviciul Presă
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

 • 12 Iulie 2019

  Seri muzicale în parcurile Alexandru Ioan Cuza și Colțea

    Primăria Sectorului 3 continuă astăzi, 12 iulie, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, seria concertelor din cadrul „Stagiunii muzicale estivale” (ediția a XIV-a) cu Matteo  unul dintre cei mai îndrăgiți artiști...

  Citește

 • 05 Iulie 2019

  Spectacolele în parcurile din Sectorul 3

  Primăria Sectorului 3 continuă astăzi, 5 iulie, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, seria concertelor din cadrul „Stagiunii muzicale estivale” (ediția a XIV-a) cu invitați noi, Viroica Pintilie&Cvintet. Scenă primitoare va...

  Citește

 • 28 Iunie 2019

  Programul concertelor din acest weekend

  Primăria Sectorului 3 va oferi bucureștenilor și în acest weekend noiexperiențe muzicale, prin concertele în aer liber din cadrul evenimentului „Simfonii de vară (ediția a X-a)”. În parcul Colțea cea de-a X-a...

  Citește

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti