Weekend plin de evenimente în parcurile din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe X

Acasa PresaEvenimente

Weekend plin de evenimente în parcurile din Sectorul 3

În perioada 23-25 iunie Parcul Alexandru Ioan Cuza găzduiește în zona Bisericii maramureșene târgul „Summer fest”, între orele 10.00-22.00, iar duminică, 25 iunie, o campanie antidrog (foișorul de piatră) organizată de Agenția Națională Antidrog.

De asemenea, Primăria Sectorului 3 continuă și în acest weekend seria evenimentelor „Stagiunea muzicală estivală” și „Simfonii de vară”, organizate în parcurile Alexandru Ioan Cuza și Colțea.

Vineri, 23 iunie, de la ora 18.00, la foișorul de lemn din Parcul Alexandru Ioan Cuza bucureștenii se vor putea întâlni cu orchestra de suflători „Karpaten Show Band”, într-un concert anunțat pentru duminica trecută, dar reprogramat mâine din cauza condițiilor meteorologice.

După muzica bavareză seara de vineri continuă, la ora 20.30, cu „harmonica blues” în interpretarea Marcian Petrescu & „Trenul de Noapte”. Marcian Petrescu este singurul muzician român de blues care a reușit performanța de a avea drept invitați pe albumele sale pe doi dintre cei mai importanți artiști ai momentului, ambii laureați cu Premiul Grammy: Sugar Blue și Charlie Musselwhite. Tot în Parcul Alexandru Ioan Cuza, de la ora 18.00, la foișor vor veni sâmbătă, 24 iunie, Lavinia Răducanu și Gabi Muzicas, artiști cunoscuți publicului din Sectorul 3, iar duminică formația „La Musica”.

Totodată, bucureștenii sunt așteptați în Parcul Colțea, de la ora 20.00, la o nouă serie de concerte „Simfonii de vară” susținute sâmbătă de „Symfactory Cvintet” și duminică de „Symfactory Orchestra”, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare.

 

Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti