Wi-fi gratuit în parcurile Alexandru Ioan Cuza și Titan din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Wi-fi gratuit în parcurile Alexandru Ioan Cuza și Titan din Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 a introdus o rețea gratuită de wireless în parcurile Alexandru Ioan Cuza (zona aleii principale de la intrarea în parc până la amfiteatru și aleile secundare) și Titan (aleea principală din zona scenei și aleile secundare adiacente acesteia). Aceasta va fi inaugurată oficial în cursul zilei de mâine, 24 martie.

Accesul la internet este liber, fără parolă, iar site-urile cu conţinut nerecomandat minorilor sunt restricţionate. Conectarea se face folosind o adresă de email, timp de trei ore.

Conexiunea la Internet este realizată la o viteză de transfer de 1gb/secundă. Echipamentele instalate suportă un număr dinamic de conexiuni simultane pentru fiecare zonă în parte, astfel încât posibilitatea supraaglomerării este minimă.

 

Serviciul Relații Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti