Ziua Națională a României a fost sărbătorită de Primăria Sectorului 3 în parcurile Al.I.Cuza și Titan - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaEvenimente

Ziua Națională a României a fost sărbătorită de Primăria Sectorului 3 în parcurile Al.I.Cuza și Titan

Primăria Sectorului 3 a sărbătorit Ziua Națională a României printr-un eveniment special denumit „100 și La mulți ani!” și un maraton, organizate în parcurile Al.I. Cuza și Titan. Ambele s-au încadrat în seria de manifestări cultural-artistice dedicate Centenarului Marii Uniri.
Aleea principală a Parcului Al.I Cuza s-a transformat pe 1 Decembrie într-un cadru festiv, primitor pentru locuitorii Sectorului 3 care au ales să sărbătorească în aer liber împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire. Cei prezenți au fost întâmpinați de Fanfara Angely`s, dirijor Marius Firca și de Ansamblul „Rapsodia Carpaților” care a prezentat dansuri inspirate din toate zonele geografice ale României. Evenimentul s-a încheiat cu un spectacol în interpretarea muzicală semnată de Alexandra Fits - voce & Mariano Castro - pian, alături de Orchestra Camerală și „tradus în imagini” de Mariana Pachiș prin ilustrație grafică animată.
De asemenea, 1.500 de sportivi s-au aliniat la startul Maratonului 1 Decembrie, competiție organizata de opt ani consecutiv în Parcul Titan.
Manifestările organizate cu prilajul Zilei Naționale au deschis seria evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă în Sectorul 3. Dintre acestea amintim evenimentele dedicate Crăciunului ce se vor desfășura în Parcul Al.I. Cuza și tradiționalul Revelion tematic din Sectorul 3, denumit în acest an „Liberi sub cerul liber – 3 decenii de libertate”, în Parcul Titan.

Serviciul Presă
021.318.03.35
presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti