sector 3
Informaţii utile

ANUNȚ PUBLIC PENTRU BMW FARA NUMAR SI CITROEN C4 NUMAR DE INREGISTRARE AV 439 JT

Categoria: Anunţuri primărie back
          Primăria Sectorului 3, prin Direcția Generală de Poliție Locală, în conformitate cu prevederile HCLS3 nr. 9/2021, privind aprobarea Regulamentului referitor la reglementarea activităţilor de ridicare, transport, depozitare şi eliberare a vehiculelor/remorcilor/rulotelor staţionate neregulamentar (...), precum şi a celor care ocupă abuziv parcajele publice de reședință sau blochează accesul în toate categoriile de parcaje sistematizate pe domeniul public, ori pe locurile de parcare adaptate, rezervate şi semnalizate prin semn internaţional pentru persoane cu handicap, a procedat la ridicarea a 2 autovehicule(1 cu nr. străin de înmatriculare și 1 fără nr.); eliberarea vehiculelor se face numai către proprietarul/deținătorul legal, după achitarea taxelor de ridicare/transport/depozitare, în caz contrar, după expirarea a 30 zile calendaristice de la publicare, vor fi trecute în proprietatea privată a Municipiului București:
  1. BMW, culoare NEGRU, FĂRĂ nr. înmatriculare, ridicat în 15.11.2022, ora 11 32, din str. Logofătul Udriște nr. 11, sector 3;
  2. CITROEN C4, culoare GRI, cu nr. înmatriculare AV 439 JT, ridicat în 10.11.2022, ora 1551, din parcarea de reședință a bl. C1, str.Mămulari nr. 2, locul de parcare nr. 9, sector 3.