sector 3
Informaţii utile

Strada Iuliu Hațieganu


Strada Iuliu Hațiganu, cea care asigură legătura între Sectoarele 3 și 4 era, până nu demult, un drum cu o bandă pe sens pe care se circula cu mare dificultate mai ales la orele de vârf.
 Primăria Sectorului 3 a efectuat lucrări de supralărgire și reconfigurare a acestei străzi care a devenit acum un bulevard având câte două benzi pe sens, spații verzi pe aliniamentul central și lateral și piste de biciclete
Termen de execuție : 60 de zile
Lungime: 1,5 km

Spații verzi: peste 2000 de copaci plantați, în jur de 1.400 din specia mesteacăn și aproximativ 900 din specia platan.
Valoarea lucrării: 8.951.200,39 lei 
Strada leagă podul N. Grigorescu, de la Dâmbovița, de Șoseaua Vitan Bârzești. Până la amenajare, traseul era parcurs în 20 de minute sau chiar mai mult, în plus mulți șoferi evitau zona aglomerând masiv rutele  adiacente. În prezent, distanța este parcursă în 60 de secunde.
Lucrările s-au derulat FĂRĂ oprirea circulației fiindcă a fost construit un drum temporar pe care s-a putut circula permanent, evitându-se astfel blocarea sau suprasolicitarea altor zone din vecinătate.
Lucrările au fost executate de Primăria Sectorului 3 în baza parteneriatelor cu Primaria Sector 4 și Primăria Popești Leordeni.