Site-ul www.primarie3.ro este în curs de schimbare. În cazul în care nu găsiți informația dorită pe acest site vă rugăm sa accesati www.old.primarie3.ro

Site-ul www.primarie3.ro este în curs de schimbare. În cazul în care nu găsiți informația dorită pe acest site vă rugăm sa accesati www.old.primarie3.ro

sector 3
Presă

Sistem informatic de gestionare a locurilor de parcare în Sectorul 3

12.06.2020
Sistem informatic de gestionare a locurilor de parcare în Sectorul 3

     Primăria Sectorului 3 a lansat, astăzi, 12 iunie, noul sistem informatic de gestionare a parcărilor (GIS). Aceasta este o variantă beta (în lucru) prin care Primăria Sectorului 3 le propune cetățenilor o colaborare al cărei scop este suprapunerea măsurătorile cartografice cu situația din teren, iar rezultatul va fi o hartă exactă a locurilor de parcare din Sectorul 3. Acesta poate fi accesat pe site-ul oficial al instituție www.primarie3.ro.

     Concret, fiecare cetățean va putea să introducă adresa de reședință în motorul de căutare aflat în stânga ecranului și va fi condus automat în zona interes. Acolo se poate identifica bateria cu locul de parcare existent sau se pot vedea locurile de parcare încă nealocate. Locurile de parcare alocate sunt colorate cu roșu, cele care nu sunt încă alocate sunt colorate cu verde. După identificarea locului de parcare dacă totul este în regulă, iar datele din sistemul informatic de gestionare a parcărilor coincid cu datele din teren, înseamnă că acesta este luat corect în evidența informatică a primăriei.

     Pentru situațiile în care locul de parcare figurează în evidența Primăriei Sectorului 3 ca fiind nealocat (identificat cu verde), dar există documente de atribuire eliberate, vă rugăm să ne semnalați această problemă, să ne transmiteți documentele solicitate în formularul on-line găzduit de această aplicație. În cazul unei erori a sistemului, ea va fi corectată în urma sesizării dumneavoastră, urmând să primiți și un mail de confirmare cu rezolvarea cererii dumneavoastră.

     Precizăm faptul că ne propunem ca, până la începutul lunii septembrie, în urma interacțiunii cu cetățenii, să finalizam lucrul la acest sistem informatic de gestionare al parcărilor din Sectorul 3. De asemenea, reamintim faptul că atribuirea de noi locuri de parcare este suspendată până la începutul lunii octombrie și că, până atunci, acest sistem informatic va fi perfecționat. Totodată, în luna august a acestui an vom lansa în dezbatere publică și un nou regulament care va sta la baza tuturor atribuirilor de noi locuri de parcare ce vor fi începute în luna octombrie. Persoanele interesate pot depune cereri pentru atribuirea de locuri de parcare de reședință.
 
Serviciul Presă
021.318.03.35
presa@primarie3.ro