sector 3
Presă

Primăria Sectorului 3 reia atribuirea locurilor de parcare

05.01.2021
Primăria Sectorului 3 reia atribuirea locurilor de parcare

     Primăria Sectorului 3 anunță faptul că începând din această lună se reiau atribuirile de locuri de parcare. Procedurile se vor derula în baza regulamentului valabil în acest moment și care poate fi consultat aici:
Regulament privind licitatia-atribuirea locurilor din parcarile de resedinta de pe raza Sectorului 3 - actualizat
 

banner


      Atribuirile se vor face treptat, pentru fiecare adresă în parte, ca urmare a unei programări anunțate.
     În perioada următoare, pe site-ul Primăriei Sectorului 3, www.primarie3.ro, va apărea o secțiune specială unde va fi postat un calendar lunar valabil pentru fiecare adresă din sectorul 3. În acest fel, cetățenii vor ști exact în ce lună urmează să se atribuie locurile libere de la domiciliile lor.

     În luna respectivă, la adresele programate, se vor afișa listele cu locurile libere, atât fizic, la blocuri, cât și online, pe site-ul Primăriei Sectorului 3. 
     Timp de 20 de zile, după afișarea listelor cu locurile libere de la o anumită adresă programată pentru respectiva lună în curs, cei intersați să obțină un loc și care nu au o cerere în acest sens înregistrată își pot depune dosarele în GIS: https://parcari3.ro:8443/parcari.

       Cei care au deja cereri depuse în GIS nu trebuie să mai depună alta. 
 

     La finalul celor 20 de zile, conform regulamentului de atribuire a locurilor de parcare de reședință, se va proceda la atribuirea locurilor libere de la adresa respectivă.

 

Serviciul Presă
021.318.03.35
presa@primarie3.ro