sector 3
Presă

Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiță,  susține campania „Vinerea Verde”

12.03.2021
Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiță,  susține campania „Vinerea Verde”

   Primarul Robert Sorin Negoiță susține „Vinerea Verde”, campanie inițiată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pentru stimularea utilizării transportului alternativ.
   Primarul Robert Sorin Negoiță, alături de angajați ai Primăriei Sectorului 3, au ales pentru a se deplasa astăzi la muncă, dar și pentru activitățile pe care le vor derula în teren, să folosească bicicletele și trotinetele.
   „Am acceptat provocarea făcută de domnul ministru și consider că este un demers foarte bun pe care l-a demarat și anume să ne încurajeze să nu mai poluăm. Eu merg frecvent cu bicicleta și îmi doresc să văd cît mai mulți cetățeni din București și din România care să facă același lucru mai ales că ne ajută și să ne menținem condiția fizică”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiță.
   Sub sloganul „STOP! Azi mașina stă pe loc!”, această campanie încurajează utilizarea transportului alternativ de către angajații din instituțiile publice în scopul reducerii poluării și implicit, a emisiilor de carbon.
   „Vinerea Verde” își propune ca până la sfârșitul acestui an, cel puțin unul din patru angajați să vină în ultima zi lucrătoare a săptămânii la serviciu pe jos, cu bicicleta sau cu transportul în comun și să renunțe astfel, pentru o zi, la autoturismul personal.
Serviciul Presă
021.318.03.35
presa@primarie3.ro