sector 3
Presă

Plantări de toamnă în Sectorul 3

08.10.2021
Plantări de toamnă în Sectorul 3

 Plantări de toamnă în Sectorul 3

 

În Primăria Sectorului 3 continuă programul de modernizare și înfrumusețare a domeniului public. În această perioadă, în pepiniera Sectorului 3 se pregătesc copacii care vor fi plantați în acest sezon pentru împădurirea anumitor zone.

Locuitorii Sectorului 3 au solicitat autorității locale și în acest an plantarea de copaci în anumite zone, împădurirea grădinilor blocurilor, a parcărilor, a locurilor de joacă etc.

Primele zone în care au fost plantați arbori în această toamnă, sunt:   Baba Novac, Nicolae Grigorescu, Lugojana, Alexandru Papiu-Ilarian, Eufrosina Popescu, Vitan, Râmnicu Sărat, Camil Ressu.

În paralel, angajații Primăriei Sectorului 3 au plantat gazon și au pregătit terenul, adică au făcut gropi pentru plantările de arbori în zonele:  Bobocica, Baba Novac,  Nicolae Grigorescu, Râmnicu Sărat, urmând și alte zone din sector. 

Reamintim faptul că locuitorii sectorului 3 pot semnala locurile unde consideră că trebuie plantați arbori sau pot transmite propuneri pentru suplimentarea celor existenți prin aplicația mobilă a Primăriei Sectorului 3, online, din site-ul www.primarie3.ro secțiunea Hartă sesizări/Semnalează o problemă. 

 

 

Serviciul Presă

presa@primarie3.ro