sector 3
Presă

Număr de telefon pentru bucureștenii care vor să se vaccineze la domiciliu

11.11.2021
Număr de telefon pentru bucureștenii care vor să se vaccineze la domiciliu

   Primăria Sectorului 3 pune la dispoziția persoanelor din categoriile vulnerabile numărul de telefon 0752.192.324, unde pot solicita informații cu privire la programul de vaccinare la domiciliu, de luni până vineri, între orele 8.00-16.30. 

   Reamintim faptul că Primăria Sectorului 3, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică București a lansat programul de vaccinare la domiciliu destinat persoanelor din categoriile vulnerabile. În cadrul acestui program două echipe mobile formate din medic și asistent medical generalist vor vaccina la domiciliul persoanelor din Sectorul 3 care au solicitat acest serviciu. Vaccinul folosit este Pfizer.

   Prin implementarea acestui program, Primăria Sectorului 3 dorește să evite situațiile în care persoanele din categoriile vulnerabile sunt nevoite să se deplaseze și să aștepte pentru administrarea vaccinului.

    Persoanele care doresc să beneficieze de acest serviciu trebuie să completeze un formular accesând următorul link https://bit.ly/3CCf8ur. În urma prelucrării acestor formulare, cei înscriși vor fi contactați telefonic.

  Astfel, persoanele vârstnice, persoanele cu dizabilități, femeile însărcinate, mamele cu copii mici sau alte persoane care se află în imposibilitatea de a se deplasa până la un centru de vaccinare au acum posibilitatea să solicite deplasarea unei echipe mobile la domiciliu, în vederea administrării vaccinului.

        

Serviciul Presă

presa@primarie3.ro