sector 3
Presă

Contribuabilii din Sectorul 3 își pot achita taxele și impozitele locale prin platforma www.ghiseul.ro

04.01.2022
Contribuabilii din Sectorul 3 își pot achita taxele și  impozitele locale prin platforma www.ghiseul.ro

         Contribuabilii din Sectorul 3 pot primi o bonificație de 10% dacă își achită integral taxele și impozitele aferente anului în curs către bugetul local până la data de 31 martie.   
          Atât persoanele fizice cât și persoanele juridice își pot achita obligațiile fiscale online, pe platforma www.ghiseul.ro.
          Pentru persoanele fizice userul și parola se pot obține online de la adresa https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/credentiale, iar pentru persoanele juridice acestea se pot obține la ghișeele DGITL Sector 3 situate în Sf. Vineri nr. 32.
          Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 3 pune la dispoziţia contribuabililor pentru plata impozitelor şi taxelor locale cele trei sedii situate în str. Sfânta Vineri nr. 32, str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 3-5 şi str. Câmpia Libertății nr. 36. Programul de lucru la sediile DGITL Sector 3 este următorul: luni, marţi, miercuri, vineri, de la 8.30 la 16.30, iar joi de la 8.30 la 18.30. 

          De asemenea, taxele și impozitele locale pot fi achitate de către contribuabili şi la toate oficiile poştale şi agenţiile CEC de pe raza Sectorului 3.

 

Serviciul Presă

presa@primarie3.ro