sector 3
Presă

Anunț important pentru părinții din Sectorul 3!

18.05.2022
Anunț important pentru părinții din Sectorul 3!

 

Având în vedere recentele modificări ale Legii Educației Naționale, Primăria Sectorului 3 informează pe toți cetățenii, ai căror copii merg sau sunt înscriși pe listele de așteptare ale creșelor administrate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3 (DGASPC) că, începând cu anul 2022-2023, Inspectoratul Școlar al Municipiului București va prelua responsabilitatea pentru activitatea didactică.

În acest sens, cele șapte creșe din Sectorul 3 vor deveni unități de învățământ gestionate metodologic de autoritatea centrală.

Astfel, ultima sesiune de înscrieri pentru locurile la creșe, gestionată de DGASPC Sector 3, va fi cea din perioada 20-24 iunie 2022, după care înscrierile vor fi organizate doar de inspectorat.

Tot începând cu înscrierile din iunie,  potrivit noilor reglementări, DGASPC este obligată să renunțe la listele de așteptare existente.

Amintim faptul că toți copiii, începând cu vârsta de 2 ani, vor putea fi înscriși în grupele de antepreșcolari din cadrul grădinițelor din Sectorul 3 și nu doar în grupele din creșe.

 

Serviciul Presă

presa@primarie3.ro