sector 3
Presă

„Sporturi și Jocuri” program sportiv inedit pentru copiii din Sectorul 3

24.05.2022
„Sporturi și Jocuri” program sportiv inedit pentru copiii din Sectorul 3

Primăria Sectorului 3, alături de Comitetul Olimpic Român, a inițiat proiectul „Sporturi și Jocuri”, dedicat elevilor din clasele primare.

          „Sporturi și Jocuri” se adresează claselor primare și are ca obiectiv alfabetizarea copiilor în limbajul universal al sportului, promovarea valorilor olimpice, dar și atragerea celor mici către activități sportive.

          Se dorește extinderea programului

          Lansarea acestuia a avut loc ieri, pe terenul de sport al Liceului Teoretic „Dante Alighieri”, iar prin acest eveniment Comitetul Olimpic a marcat începerea Lunii Olimpice. Vorbim despre un proiect pilot ce se va extinde la nivelul întregului Sector 3 și în cadrul căruia, din toamnă, elevii vor urma cursuri sportive la toate disciplinele olimpice.

          Un parteneriat pentru viitor

          Sportul înseamnă o minte sănătoasă într-un corp sănătos, esențiale încă de când suntem copii, în formare. De aceea, Primăria Sectorului 3 înțelege și are chiar datoria de a încuraja și atrage pe cei mici către activitățile sportive. Și cum am putea face asta mai bine, decât cu ajutorul Comitetului Olimpic Român, printr-un proiect care să unească tinerețea cu valoarea sportivă.

 

Serviciul Presă

presa@primarie3.ro