sector 3
Presă

Creșă de vară pentru copiii din Sectorul 3

05.07.2022
Creșă de vară pentru copiii din Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 oferă părinților posibilitatea ca, începând cu luna august, să își înscrie copiii antepreșcolari la creșa de vară. Înscrierea se realizează  online, în data de 14 iulie 2022, printr-o solicitare transmisă pe e-mailul crese@dgaspc3.ro, pentru care nu există un tipizat.  Subiectul e-mailului trebuie să conțină numele şi prenumele antepreşcolarului.

Precizăm faptul că, în acest an, Creșa Greierașul (str. Marin Pazon nr. 2B) este unitatea care va asigura programul de vară, începând cu 1 august, pentru copiii aflați în evidențele tuturor creşelor din subordinea DGASPC Sector 3 în anul şcolar 2021 – 2022 şi care au încheiate contracte de servicii pentru anul şcolar în curs.

         Numărul de locuri disponibile este corelat cu capacitatea unității, respectiv 185 de locuri.

Pentru aprobarea solicitărilor de înscriere a copiilor în cadrul creşei de vară, criteriile de admitere sunt reprezentante de:

  • data şi ora primirii e-mailului pe adresa crese@dgaspc3.ro, corelate cu numărul de înregistrare;
  • existența unui contract de servicii pentru anul şcolar 2021 – 2022 semnat între părinți/reprezentanți legali şi creşele din subordinea DGASPC Sector 3.

   Solicitările de înscriere care vor fi transmise înainte sau după data menționată (14 iulie 2022, interval orar 08:00 – 16:00) nu vor fi luate

în considerare.

Informații suplimentare pot fi obținute pe site-ul DGASPC Sector 3.

Serviciul Presa

presa@primarie3.ro