sector 3
Presă

Trafic deviat pe bulevardul Theodor Pallady pe sensul de mers dinspre autostrada A2

25.11.2022
Trafic deviat pe bulevardul Theodor Pallady  pe sensul de mers dinspre autostrada A2

Primăria Sectorului 3 anunță faptul că circulația pe bulevardul Theodor Pallady pe sensul de mers dinspre autostrada A2 spre București va fi deviată temporar începând de mâine, 26 noiembrie, în vederea executării lucrărilor la pasajul rutier suprateran din zonă.

Astfel, traficul va fi deviat pe breteaua existentă, paralelă cu bulevardul, bretea care asigură accesul și ieșirea din parcările complexului comercial din zonă.     

         De asemenea, urmează să se închidă și breteaua pentru virajul la stânga de acces în zona comercială, bretea aflată pe sensul celălalt de mers, dinspre București spre autostrada A2, după intersecția cu strada Nicolae Teclu. Astfel, autovehiculele care circulă pe sensul de ieșire din oraș vor ajunge în zona comercială mergând până la rondul aflat în intersecția cu strada Balta Albina. Aici vor intoarce pe sensul spre oraș și vor avea acces în zona comercială de pe breteaua pe care se va devia circulația.

Reamintim faptul că Primăria Sectorului 3 derulează un proiect major de infrastructură, respectiv construirea unui pasaj rutier suprateran în zona ieșirii pe autostrada A2, al cărui rol principal este de a degreva intersecția bulevardului Theodor Pallady cu strada Drumul între Tarlale.

Ne cerem scuze pentru discomfort și vă mulțumim pentru întețelegere.

 

Serviciul Presă

presa@primarie3.ro