sector 3
Presă

„Școala de Vară”, în premieră în Sectorul 3

31.05.2023
„Școala de Vară”, în premieră în Sectorul 3

          Sectorul 3 continuă tradiția și vine în sprijinul părinților în perioada vacanței, organizând și în acest an „Grădinița de Vară”, un program destinat preșcolarilor și antepreșcolarilor din sector.

          Mai mult, începând din acest an, în premieră, Sectorul 3 organizează și programul „Școala de Vară”. Desfășurate pe parcursul lunilor iulie și august, proiectele din cadrul acestui program sunt menite să ofere un mediu educativ adecvat și relaxat preșcolarilor și elevilor din comunitate în timpul vacanței de vară.

          „Școala de Vară” își propune să desfășoare activități educaționale non-formale, organizate și coordonate de cadre didactice și persoane abilitate. Programul va cuprinde două etape:

1. În luna iulie, pe o perioadă de 21 de zile, la Școala Gimnazială Federico Garcia Lorca, unde vor fi disponibile 600 de locuri.

2. În luna august, pe o perioadă de 22 de zile, la Școala Gimnazială nr. 80 vor fi disponibile alte 600 de locuri.

          „Grădinița de Vară” se va desfășura în aceeași perioadă, iulie-august, și va asigura un număr considerabil de locuri pentru antepreșcolari și preșcolari, astfel:

1. Creșa Greierașul, arondată la Grădinița nr. 211, va asigura 270 de locuri/lună (iulie și august) pentru antepreșcolari (1-3 ani);

2. Grădinița nr. 255 va pune la dispoziție în iulie și august câte 308 locuri pentru preșcolari (3-6 ani);

3. Grădinița nr. 196 va asigura, atât în luna iulie, cât și în luna august, 180 de locuri pentru preșcolari (3-6 ani) și 127 de locuri pentru antepreșcolari (2-3 ani);

4. Școala nr. 88, în iulie și august, va asigura câte 180 de locuri pentru preșcolari (3-6 ani) și 135 de locuri pentru antepreșcolari (1-3 ani)

Pentru detalii despre înscrieri și program, Inspectoratul Școlar urmează să anunțe informațiile necesare.

 

Serviciul Presă

presa@primarie3.ro