sector 3
Presă

Abonamente lunare și anuale pentru parcare pe timp de zi

15.09.2023
Abonamente lunare și anuale pentru parcare pe timp de zi

Începând de astăzi, 15 septembrie, conducătorii auto au posibilitatea de a achiziționa abonamente lunare sau anuale pentru parcările nenominale din Sectorul 3, abonamente valabile în intervalul orar 8-18, de luni până duminică. Această nouă facilitate este parte a eforturilor noastre continue de a îmbunătăți serviciile oferite cetățenilor și de a eficientiza gestionarea parcărilor din Sectorul 3.

 

Astfel, persoanele fizice sau persoanele juridice pot achiziționa online, prin intermediul aplicației de plată - parchezins3.primarie3.ro - abonamente lunare sau anuale, în următoarele condiții:

 

  • Persoanele fizice sau persoanele juridice care au adresa de domiciliu/reședință/sediu social sau punct de lucru pe raza Sectorului 3 vor achita pentru abonamentul lunar 50 lei inclusiv TVA, iar pentru abonamentul anual 500 lei inclusiv TVA;

 

  • Persoanele fizice sau persoanele juridice care nu au adresa de domiciliu/reședință/sediu social sau punct de lucru pe raza Sectorului 3 vor achita pentru abonamentul lunar 100 lei inclusiv TVA, iar pentru abonamentul anual 1000 lei inclusiv TVA;

 

 

Abonamentele lunare și anuale nu modifică condițiile de aplicabilitate pentru autorizațiile nominale și nenominale pentru parcările de reședință.

Reamintim că posesorii autorizațiilor de parcare de reședință nenominale pot parca gratuit 24/24h în zona aferentă autorizației (Ex. B5, C1, A2), dar și în celelalte zone, pe parcursul zilei, pe locurile marcate cu galben, în intervalul 8-18.

Aplicația poate fi accesată direct sau scanând codul QR de pe panourile informative din imediata apropiere a bateriilor de parcare.

 

Serviciul Presă

presa@primarie3.ro