sector 3
Presă

Primarul Robert Negoiță a premiat elevii de top din Sectorul 3

22.09.2023
Primarul Robert Negoiță a premiat elevii de top din Sectorul 3

Primarul Robert Negoiță a premiat elevii de top din Sectorul 3

 

Primăria Sectorului 3 a răsplătit, în cadrul unei festivități, excelența elevilor de 10 la examenele naționale și performanța de podium la olimpiada internațională de matematică. Prezent la festivitate, primarul Robert Negoiță a înmânat premii celor 19 elevi de top care învață în Sectorul 3.

          Astfel, 14 elevi de la școlile și liceele din Sectorul 3 care au obținut media 10 la sesiunea din vară a examenului de bacalaureat și a testelor de evaluare națională au fost premiați cu câte 5.000 lei. De asemenea, o echipă de elevi care studiază în Sectorul 3 s-a întors de la Olimpiada internațională de la Tokyo cu patru medalii de aur și una de argint. Fiecare dintre aceștia a fost premiat cu 10.000 lei. Cu toții s-au autodepășit și au reușit să obțină performanțe extraordinare pentru ei și pentru comunitatea Sectorului 3.

„Vă felicit pentru performanța pe care ați obținut-o, vă felicit pentru  ambiție, devotament și munca pe care ați depus-o să ajungeți în acest punct, atât de important pentru voi, dar și pentru noi, comunitatea Sectorului 3.

Totodată, deși știu că, pe mai departe, sunteți tentați să studiați în străinătate, vă încurajez ca ulterior să reveniți în țară. Sectorul 3 are nevoie de voi, administrația publică are nevoie de oameni tineri, bine pregătiți și ambițioși, le-a transmis primarul Robert Negoiță, la festivitatea de premiere.

          Menționăm că, la nivelul medaliilor obţinute la olimpiada de matematică, România se situează pe locul I în clasamentul european și pe locul patru la nivel mondial.
 

Serviciul Presă

presa@primarie3.ro

Click pentru a deschide imaginea