sector 3
Presă

„Laminor Revelion Wonderland”, unde lumea chiar vine să se distreze!

14.12.2023
„Laminor Revelion Wonderland”, unde lumea chiar vine să se distreze!

La trecerea în noul an, bucureștenilor li se pregătește încă un eveniment dintre cele care poartă marca „Laminor Wonderland”. Pe 31 decembrie, de la ora 20.00, sunt invitați să se distreze pe cinste în noaptea dintre ani la cea mai frumoasă petrecere indoor a comunității Sectorului 3, „Laminor Revelion Wonderland”. Petrecerea dintre ani va fi găzduită de generoasa hală Laminor, recent propulsată de târgul de sărbători organizat aici, în topul celor mai vizitate locuri din țară.

Ambianța „Laminor Revelion Wonderland”

Oaspeții vor fi așteptați cum se cuvine, cu preparate delicioase și antren pe măsură, în spațiul de desfășurare a Revelionului din zona scenei de teatru, amenajat festiv și încălzit suplimentar. Meniul este conceput de un chef recunoscut la nivel național și testat de organizatorii evenimentului, așa cum se cade pentru o gazdă atentă la preferințele oaspeților. Aranjamentul spațiului festiv cuprinde mese rotunde de câte zece persoane.

Antrenul „Laminor Revelion Wonderland”

Tonul muzical al distracției va fi dat de trupa Voltaj și menținut la înălțime de Yolo Band. Cu toții vor crea o atmosferă de petrecere cu dans și bună dispoziție.

 

 

 

Accesul la „Laminor Revelion Wonderland”

Accesul participanților se va face pe bază de bilet, începând cu ora 20.00. Prețul este de 200 de lei/persoană, iar copiii cu vârste până la 7 ani vor avea acces gratuit.

Biletele pot fi achiziționate de mâine, 15 decembrie, exclusiv de la casieria din incinta târgului de sărbători de la hala Laminor (zona atelierelor creative). Programul casieriei este de luni până duminică, între orele 11.00-20.00.

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile, până în momentul în care va fi anunțat că biletele s-au epuizat.

Cum ajungeți la petrecere

La hala Laminor se ajunge cu metroul, până la stația Republica, dar și cu mijloacele de transport în comun, de suprafață, respectiv: tramvaiul 36 și autobuzele 406, 452, 454, 457, 458, 509, 103, N109 și N125.

          Pentru cei care vor veni la petrecere cu mașina personală, hala Laminor dispune de o parcare subterană de 1700 de locuri cu intrare din șoseaua Industriilor, unde accesul costă 10 lei/zi.

 

Serviciul Presă

presa@primarie3.ro

Click pentru a deschide imaginea