sector 3
Presă

Sectorul 3, locul ideal de recreere în timpul liber

12.04.2024
Sectorul 3, locul ideal de recreere în timpul liber

 

           Parcurile și locurile de joacă din Sectorul 3 oferă bucureștenilor, în această perioadă, variante diverse și atractive de a petrece timpul liber.

Centrul de bike sharing „I'Velo Relax”, deschis în Parcul Titan

           Parcul Titan dispune de alei generoase, potrivite pentru o plimbare cu bicicleta. Aici amatorii de mișcare în natură pot închiria biciclete de la centrul de bike sharing „I'Velo Relax”. Centrul este situat în apropierea intrării din zona „Globului pământesc”.

            Reamintim că bicicletele sunt puse la dispoziție prin intermediul Asociației Green Revolution. Primăria Sectorului 3 a încheiat un protocol de colaborare cu această asociație, în cadrul proiectului „I'Velo-Parc Titan”. Astfel se dorește promovarea mobilității care contribuie la dezvoltarea unui sector prietenos cu mediul și la crearea unei comunități sănătoase.

Vaporașul din parcul Alexandru Ioan Cuza, gata de curse

           De asemenea, în parcul Alexandru Ioan Cuza vaporașul și-a reluat de curând cursele. Luna aceasta vaporașul funcționează între orele 11.00-18.30.

           O plimbare durează aproximativ 25 de minute și este gratuită, prioritate având cetățenii Sectorului 3. De asemenea, copiii sub 14 ani nu pot urca neînsoțiți. Vaporașul pornește de la debarcaderul situat lângă sediul Direcției Administrarea Domeniului Public Sector 3 (intrarea Odobești).

 

Locuri de joacă modernizate

          În plus, locurile de joacă din Sectorul 3 oferă familiilor cu copii diverse posibilități de distracție. În această perioadă se desfășoară o serie de lucrări de modernizare a locurilor de joacă, așa încât cei mici să beneficieze de spații adecvat echipate și salubrizate pentru a petrece timpul liber.

 

 

Serviciul Presă

presa@primarie3.ro