sector 3
Presă

Schimb internațional de experiență! Sportivi paralimpici vor vâsli în caiac pe Lacul IOR din Sectorul 3

15.04.2024
Schimb internațional de experiență! Sportivi paralimpici vor vâsli în caiac pe Lacul IOR din Sectorul 3

 

În Parcul Titan din Sectorul 3, o delegație internațională de sportivi și antrenori utilizatori de scaun rulant va întâlni miercuri, 17 aprilie, de la ora 10.00, echipa de para-canoe Kayak Champions, într-un schimb de experiență. Evenimentul va fi marcat printr-o conferință de presă urmată de o sesiune de vâslit în caiac și barcă dragon.

Cu această ocazie, Kayak Champions va lansa oficial și secția paralimpică a clubului – atleți cu dizabilități fizice sau intelectuale. Aceștia se antrenează să participe la competiții naționale și internaționale de caiac și barcă dragon.

Schimbul internațional de experiență are loc în cadrul „Sports for Social Change Program (SSC)”, o inițiativă sponsorizată de U.S. State Department. Delegația de sportivi este adusă în România de San Diego Diplomacy Council (SDDC), împreună cu partenerul PH International.

Reamintim că Lacul IOR din Parcul Titan a fost accesibilizat anul trecut pentru persoanele cu dizabilități, printr-un ponton adaptat pentru persoane cu nevoi speciale.

 

                                                                                                                   

Serviciul Presă

presa@primarie3.ro