sector 3
Presă

„Zilele Sectorului 3 – o comunitate într-o familie”  pentru peste 10.000 de persoane!  O sărbătoare care a debordat de energie și distracție

13.05.2024
„Zilele Sectorului 3 – o comunitate într-o familie”  pentru peste 10.000 de persoane!  O sărbătoare care a debordat de energie și distracție

 

    

       Peste 10.000 de bucureșteni au participat în weekendul 11-12 mai, la nenumărate activități culturale și sportive organizate în Parcul Titan cu ocazia „Zilelor Sectorului 3 – o comunitate într-o familie”. Timp de două zile, comunitatea Sectorului 3 a celebrat stilul de viață activ și energic, definitoriu pentru fiecare membru și pentru ritmul de dezvoltare al „orașului” în sine. Cei prezenți au adus și și-au luat energie la cote maxime din concertele incendiare și activitățile la care au fost invitați să participe.

        Show-ul de ski nautic, prezentarea mașinilor de epocă și expoziția de păsări de pradă au fascinat publicul.

         Expoziția „Mașinile Bucureștilor (XIV) vin în sectorul 3!” organizată de Retromobil Club România filiala București le-a oferit pasionaților de automobile de epocă și o notă de nostalgie. Peste 30 de bijuterii pe patru roți (mașini și motorete retro) prezentate în fiecare zi de expoziție au adus în Parcul Titan atmosfera de altădată. În plus, spectacolul „Basme cu cai” a captivat publicul, reprezentând visul împlinit al unui cascador pasionat.

Cei mici s-au bucurat de ateliere de origami, percuție, teatru, jocuri interactive și au avut ocazia să-și exerseze abilitățile practice, prin metode distractive. Adulții au avut șansa de participa la o serie de ateliere de pictură, sport, dans, improvizație, respirație și sound healing, menite să le sporească sănătatea fizică, latura artistică și să le ofere relaxarea de care au nevoie în zilele de weekend.

            Ritmurile africane au răsunat în parc la concertul susținut de Djembe România. De asemenea, Puya și invitații săi speciali, Sișu, Iraida și Cedry2k au asigurat o atmosferă incendiară. Cunoscut pentru versurile sale profunde și pentru mixul său inconfundabil de hip-hop, reggae și elemente latino, Puya a cucerit inimile fanilor care au cântat la unison cu artiștii de pe scenă. În ultima zi a evenimentului, Trupa lui Smoothie a creat atmosfera de petrecere ideală cu cele mai iubite piese ale tuturor timpurilor.

             Cu un program complex, „Zilele Sectorului 3” au oferit și în acest an un prilej de petrecere a timpului liber alături de comunitatea de care aparținem. Comunitatea Sectorului 3 a fost reprezentată atât de publicul care a participat la activitățile oferite, dar și de cea mai mare parte dintre artiștii care au urcat pe scenă.

 

 

Serviciul Presă

presa@primarie3.ro

 

 

Click pentru a deschide imaginea