sector 3
Presă

Sunt căsătoriți de jumătate de veac și premiați de Primăria Sectorului 3!

22.05.2024
Sunt căsătoriți de jumătate de veac și premiați de Primăria Sectorului 3!

 

DGASPC Sector 3 a premiat pentru longevitate în căsătorie 18 cupluri care au împlinit până la finalul lunii aprilie 50 de ani de căsătorie.

La aniversarea „nunții de aur”, DGASPC Sector 3 a oferit celor 18 cupluri un sprijin financiar în valoare de 18.000 de lei, în baza  HCLS 3 nr. 351/2016.

 

Patru cupluri premiate personal de primarul Robert Negoiță

Patru cupluri care în urmă cu 50 de ani treceau pragul Stării Civile au fost invitate la sediul din Calea Dudești nr. 191 pentru a sărbători de această dată „nunta de aur”.

Primarul Robert Negoiță alături de reprezentanți DGASPC Sector 3 a premiat cele patru cupluri pentru longevitate în căsnicie. Vizibil emoționate, familiile Olariu Constantin și Uliana, Soare Atanase și Petra, Mogoș Ilie și Petra, Grigore Gheorghe și Tudorița au primit și diplome cu titlul „Cel mai fidel cuplu”. 

„La mulți ani și felicitări, seniorilor noștri! Este o bucurie și o onoare să vă cunosc și să marcăm împreună acest eveniment important în viața unei comunități. Cu dragoste și devotament, căsnicia dumneavoastră a trecut proba timpului și iată-ne aici sărbătorind nunta de aur. Sunteți un exemplu de longevitate în căsătorie pentru întreaga comunitate și vă dorim multă sănătate!”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.  

 

Dați de veste când împliniți 50 de ani de căsnicie!

Când ajung la acest prag al vieții, familiile pot depune o cerere pentru acordarea sprijinului, pentru perioada 16-30 aprilie fiind centralizate 18 cereri eligibile.

Beneficiază de acest sprijin, în valoare de 1000 de lei/familie, cuplurile care îndeplinesc următoarele condiții:

- au împlinit 50 de ani de căsătorie în anul calendaristic în care solicită suportul sau în anii anteriori, dar nu au beneficiat de acest tip de premiu;

- au avut domiciliul în Sectorul 3 în ultimii trei ani, anterior depunerii cererii.

 

Respect pentru seniorii noștri

Prin acest proiect, DGASPC Sector 3 urmărește promovarea familiei ca fundament al societății şi recunoaşterea contribuţiei pe care aceste persoane şi-au adus-o la dezvoltarea comunităţii locale a Sectorului 3.

Informații suplimentare privind acordarea sprijinului financiar pot fi obținute de la DGASPC Sector 3 la numărul de telefon 0372.126.100, interior 149 și 159, email office@dgaspc3.ro sau de pe site-ul instituției, aici.

 

 

Serviciul Presă

presa@primarie3.ro

 

 

Click pentru a deschide imaginea